Skip navigation

Intr-o lume perfecta cu siguranta ca as face acelasi lucru. Dar poate ca as fi o alta. Nu stiu sigur cum insa stiu ca de luni bune sunt intr-un loop in care stiu sigur unde ar trebui sa se termine dar nu stiu deloc de unde sa incep.

Image

Pentru inceput stau si invidiez comportamente care ar scandaliza orice partener de cuplu cu mintea la cap. Le visez dar imi dau seama ca visatul in sine se insoteste de trairi care se inscriu bine intre Axele din capul meu.

Detaliat, imi e greu sa imi exersez abilitatile in fiecare zi. Ma rog, mai greu la inceput mai dezghetat mai apoi. Imi mobilizez toate resursele de care sunt capabila pentru a reusi sa ma intorc in lumea reala in care eu nu exist decat ca sa oglindesc si nu respir decat ca sa  innobilez trasaturile.

In acelasi timp invidia ma roade si imi da o energie debordanta in acelasi timp lasandu-ma fara suflare sau cu palpitatii care ies din ritmul elvetian obisnuit.

Nu ma consider o acrobata ci mai degraba o conservatoare, dar emotional sunt prin definitie intr-un cerc care se termina rar cand ajunge jos, dar care refuza sa se opreasca fara cel putin zeci de invarteli atunci cand se porneste.

Din nou imi simt inima in coapse cu o presiune in crestet si cu multe mii de aripi care imi sfideaza interiorul plusat.

Nu am limite. Am mai spus, sau am?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: